Puhumalla parempia päätöksiä -tilaisuudet ja työpajat

asukkaiden kuuleminen, osallisuus, vuoropuhelu, yhteissuunnittelu, Fasilitointi, Työpaja, kunnat, organisaatiot

Pitäisikö meidän puhua?

Mikä teidän kunnassanne puhututtaa? Olisiko tarve kutsua ihmisiä yhteiseen keskusteluun? Oli aiheena sitten palveluverkko, tuulivoima, kuntaimago, kehittäminen, kaavoitus tai muu teema, jossa halutaan kuntalaisten ääni kuuluviin ennen päätöksentekoa, niin asiat paranevat ja selkeytyvät puhumalla.

Luomme rakentavan ja kunnioittavan vuoropuhelun ihmisten välille ja kuljetamme tilaisuutta varmistaen moniäänisen keskustelun sekä konkretiaa tuottavan työskentelyn. Huolehdimme tilaisuuden valmistelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksesta aina jälkihuoltoon ja koosteeseen asti.

”Maahenki Oy:n ammattilaisten osaamiseen voi luottaa ja yhteisen suunnittelun ja keskustelun kautta on saatu aikaiseksi toimiva kokonaisuus.”

Outi Nivakoski, Pudasjärven kaupunki

Työn perustana dialogi

Toimintamme perustuu dialogisille työtavoille. Käyttämiämme menetelmiä ovat esimerkiksi erätaukokeskustelu, penkkikahvila, suunnittelukanvaasit ja erilaiset yhteissuunnittelun välineet.

Käytössämme on monipuoliset sähköiset työkalut ja -alustat, kuten Teams, Moodle, Mentimeter ja Howspace – perinteistä kynää ja paperia unohtamatta.

Puhumalla parempia päätöksiä -palveluihin sisältyy

  • verkko- ja/tai lähitoteutus
  • suunnittelutyö
  • 2-4 tunnin pituisen tilaisuuden / työpajasarjojen toteutus
  • n. 10 – 50 osallistujan ohjaaminen
  • yhteenveto tai kooste asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan