Niina Vuori

Kuka olen?

Olen Keski-Suomessa Saarijärvellä asuva maaseutuihminen ja kahden teinin äiti. Täältä on tarvittaessa hyvä liikkua työtehtävien perässä ympäri Suomen, fyysisesti ja virtuaalisesti. Vapaa-ajalla minut löytää useimmiten liikkumasta – joko lenkkipolulta, ladulta tai punttisalin hämärästä.

Mitä osaan?

Työpajojen ja pedagogiikan suunnittelu on minulle innostavaa ja ihmisten oppiminen palkitsevaa. Olen työskennellyt Maaseudun Sivistysliitossa vuodesta 2016 lähtien eri hankkeissa ja työtehtävissä ympäristö- ja osallisuustiimeissä. Kokemusta on kertynyt erityisesti kuntien kehittämisen saralta, kuntalaisten kuulemisesta ja yhteiskehittämisestä, erätauko-keskustelujen ohjaamisesta ja verkko- ja läsnätilaisuuksien fasilitoinnista. Olen aina valmis oppimaan uusia juttuja, ja olenkin saanut laittaa lusikkani moneen soppaan organisaatiossamme. 

Aikaisemmat työtehtäväni

Työkokemusta minulle on kertynyt maaseudun kehittämishankkeiden lisäksi kansainvälisistä IT- ja lääkealan yrityksistä, viestintä-, myynti- ja markkinnointitehtävistä. Hauskin tittelini on ollut Päämörkö, joka sain olla ensimmäisessä koordinoimassani kehittämishankkeessa Karstulan Mörkömaassa.

Koulutukseni

Olen kauppatieteen maisteri Jyväskylän yliopistosta, pääaineitani olivat yrittäjyys ja markkinointi. Minulla on myös ammatillisen opettajan pätevyys (AmO).