Tapahtumat

Metsätalouden vesiensuojelu -webinaari

Metsätalouden vesiensuojeluaiheisessa webinaarissa käydään läpi vesistöjen hoitoon liittyvien metsätalouden toimenpiteiden ja -rakenteiden vaikuttavuutta valuma-alueen alapuolisten vesistöjen tilaan. Miten oman metsän toimenpiteissä voi huomioida myös vesiensuojelun? Minkälaisia paineita kohdistuu vesistöihin metsätalouden toimenpiteiden vaikutuksena

Luonnonhoidon asiantuntija Hannu Lehtoranta Suomen metsäkeskuksesta kertoo keinoista, jotka metsänomistajalla ja metsätoimijoilla on käytettävissään valuma-alueiden vesistöjen tilan huomioimiseksi.

Janne Raassina (Vesistö- ja luontokunnostus Janne Raassina) kertoo vesistökunnostus- ja -ennallistamiskohteista, joita on toteutettu Pohjois-Karjalassa metsätalouden tuoman vesistökuormituksen vaikutusten parantamiseksi.

Webinaari järjestetään Adobe Connect -verkkokoulutusympäristössä. Luennon seuraamiseen tarvitset vain Internet-selaimen, Flash Player -ohjelmiston ja kaiuttimen/kuulokkeet. Ohjeet ja osallistumislinkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita osallistumisen webinaariin tai tilata webinaarin tallenteen, jonka linkin saat webinaarin jälkeen. Voit jättää luennoitsijalle ennakkokysymyksiä vesiensuojelusta ilmoittaumisen yhteydessä 30.9.2020 saakka.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 30.9. klo 16 mennessä metsakeskus.fi/tapahtumat.

Webinaarin esitteen näet tästä 

Lisätietoja: Minna Pulkkinen projektipäällikkö, SOPULI-hanke, Suomen metsäkeskus
puh. 050 476 7142, minna.pulkkinen(at)metsakeskus.fi

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä SOPULI-hanke, Yhteinen ympäristö -elinvoimaa ympäristöstä -hanke ja KAIPO-hanke