Bisnestä keittiönpöydältä

BKP-webinaarit

Syksyllä 2018 järjestämme kolme maksutonta ja kaikille kiinnostuneille avointa webinaaria. Kaikki webinaarit pidetään klo 13-14.

Syksyllä on tulossa webinaareja

29.8. Luova työskentely

Ilmoittaudu täältä viimeistään 27.8.

Miten ylläpitää luovuutta? Miten työskennellä luovasti? Asiantuntijana pelitohtori Tony Manninen.

Pelitohtori Tony Manninen, FT, on pelistudio LudoCraftin toimitusjohtaja ja elämän virrassa rimpuileva sisäinen yrittäjä. Tony on syvällisesti pohdiskeleva tunteellinen insinööri, joka ei kaihda olemassa olevien rakenteiden ravistelua. Tony on unelmahakuisena pelaajana kamppaillut sinnikkäästi läpi elämänsä ja mielensä karikoiden. Jokainen sankaritarinan askel on ollut merkityksellinen – niin hyvässä kuin pahassa. Luovuuden, intohimon ja leikin lisäksi Tonyä kiehtovat elämän peli ja pelimäisten ajatusten hyödyntäminen itsensä kehittämisessä ja maailman parantamisessa.

Katso webinaarin tallenne täältä.

Pelitohtori Tony Manninen

12.9. OP Kevytyrittäjä

Ilmoittaudu täältä viimeistään 10.9.

Mietitkö yrittäjäksi ryhtymistä, mutta byrokratia pelottaa? Tai teetkö sivutöitä ja haluat maksaa vähemmän veroja työstäsi? Kevytyrittäjyys voisi olla sinun vaihtoehtosi. OP Kevytyrittäjä on itsensätyöllistäjille suunnattu uuden ajan laskutuspalvelu. Palvelun välityksellä saat oman y-tunnuksen, jonka jälkeen toimit oikeana yrittäjänä ja pääset laskuttamaan työtäsi helposti.

Webinaarissa OP Kevytyrittäjä -palvelua esittelee kehityspäällikkö Anton Jussila, joka on myös sivutoiminen luovan alan yrittäjä. Aikaisempina vuosina hän on toiminut yksityisellä ja julkisella sektorilla yrityskiihdyttämöiden sekä co-working -tilojen kehittäjänä.

Katso webinaarin tallenne täältä.

25.9. Perheen ja työn yhdistäminen

Ilmoittaudu täältä viimeistään 21.9.

  • Mietityttääkö työn ja perheen yhdistäminen?
  • Miten onnistuu työn ja perheen yhteensovittaminen, kun samalla olisi huolehdittava omasta hyvinvoinnista, sosiaalisista suhteista, mahdollisesti  parisuhteesta ja muista itselle tärkeistä asioista?
  • Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia joustava työ tai kotona työskentely tuovat työn ja muun elämän yhteensovittamiseen?
  • Mitä voin itse tehdä paremman tasapainon saavuttamiseksi?

Asiantuntijana Fambition Consultingin Laura Hannola.

Fambition Consulting on konsultointi- ja valmennusyritys, joka on erikoistunut työelämän perheystävällisyyteen ja työn ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin. Laura Hannola on Fambitionin Työelämävisionääri ja yksi seitsemästä perustajasta. Laura on taustaltaan kauppatieteiden maisteri ja sosiaalipsykologian kandidaatti. Hänellä on monipuolinen kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä eri organisaatioissa ja laaja näkemys tulevaisuuden työelämästä.