Tapahtumat

Ympäristöluotsien koulutus

ymparistoluotsi1Seminaarissa esitellään ympäristöluotsauksen toimintamallia sekä kuullaan eri toimijoiden ajatuksia ja kokemuksia vapaaehtoistoimintaan liittyen. Tavoitteena on saada ympäristöluotsaus käyttöön eri puolilla Suomea sekä valmentaa uusia luotsikouluttajia.

Kaksipäiväisen seminaarin ensimmäinen päivä on kehittäjäpäivä, jossa esitellään ympäristöluotsausta yleisellä tasolla sekä kuullaan eri toimijoiden ajatuksia vapaaehtoistoimintaan ja sen toimintamuodon kehittämiseen liittyen. Ideoidaan ja tehdään uusia avauksia, opitaan toinen tosiltamme! Toisen päivän aikana paneudutaan tarkemmin ympäristö- luotsikoulutuksen sisältöön, koulutusten järjestämiseen ja rahoitukseen sekä hyviin käytäntöihin.

Tilaisuus soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään ympäristö- luotsausta omassa toiminnassaan, toimimaan luotsikoulutusten vetäjinä tai oppimaan lisää vapaaehtoisten kanssa työskentelemisestä.

Koulutus järjestetään Lapinlahden vanhan sairaalan tiloissa. Koulutus on osallistujille ilmainen, mahdolliset matka- ja majoituskulut jokainen osallistuja maksaa itse. Järjestäjä tarjoaa aamukahvit 10.2. ja iltapäiväkahvit 11.2., ruokailut ovat omakustanteisia. Lounasmahdollisuus Lapinlahdessa (keittolounas) tai lähialueen ravintoloissa.

Ilmoittautumiset 1.2.2016 mennessä reeta.ronkko(at)msl.fi tai puh. 050 326 7889.

Voit vapaasti valita osallistutko molempiin päiviin tai vain jompaankumpaan. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos osallistut vain toiseen päivään. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumis- järjestyksessä.

Tervetuloa!

OHJELMA 10.-11.2.2016