Tapahtumat

Tervetuloa Ontajärven kulttuurimatkalle!

Ontajärvi odottaa! Taksi- ja Tilausajot O. Vänskä yhdessä Markku Sivosen kanssa kutsuvat Karjalan ystäviä mukaan kulttuurimatkalle Ontajärvelle. Koe aitoa karjalaista vieraanvaraisuutta ja Ontajärven aaltoja. Vanhaa karjalais-venäläistä kulttuuria, tapoja ja perinteitä, luontomatkailua, sotahistoriaa ja pienen kylän idylliä, vanhojen muistojen herättelyä… Ontajärvi tarjoaa monenlaisia elämyksiä! Matkaan sisältyy myös pysähdys Kostamuksessa, jossa voi tehdä ostoksia.

Matka järjestetään 5-8.7.2018. Matkalle lähdetään Joensuusta, kyytiin pääsee myös matkan varrelta. Matkareitti kulkee Lieksan tai Nurmeksen kautta, osallistujista riippuen.  Matka järjestetään, jos osallistujia on vähintään 20 ja enimmillään mukaan mahtuu 35 henkilöä. Matkan hinta on 280 € omalla viisumilla ja ryhmäviisumilla 360 € (vaatii vähintään 5 henk.). Suosittelemme omaa viisumia, hinnat alk. 85 €.

Hinnat sisältävät, bussimatkan, puolihoidon perhemajoituksessa, kyläkävelyn, illanvieton, tapahtumat kylällä, matkanjohtajan palvelut (opastus, esittelyt, johto), saunomisen sekä mukavaa matkaseuraa.

Sitovat ilmoittautumiset matkalle 15.6. mennessä!

Lue lisää matkasta ja ilmoittautumisesta

 

Array