Tapahtumat

Tanssielokuva MEN

Elokuva löytyy nyt myös YouTubesta.

Elokuvan harjoitusvaiheesta tehty videodokumentti, katso täältä.

Tervetuloa nauttimaan tanssielokuvasta!

Koreografi Hanna Brotheruksen tanssielokuva MEN sai ensiesityksensä keskustakirjasto Oodin Maijansalissa tiistaina 3.3.2020 klo 11.00.

Mies voi pitää kädestä naista ja lasta. Mies voi pitää kädessään myös tulista hiiltä tai veristä kalaa sekä silittää koiraa, moottoripyörää tai tukkikuormaa. Mutta voiko mies kävellä käsikkäin toisen miehen kanssa? Entä millaista on olla mies?

MEN-elokuvan teemana on miesten välinen kosketus ja koskettamattomuus. Elokuvassa nähdään yhdeksän erilaisista taustoista tulevaa 12-85 -vuotiasta suomalaista miestä. Heidän joukossaan on mm. palomestari, postimies, lukiolainen ja eläkeläinen.

Tanssielokuva MENin tekoprosessista kuvattiin myös dokumenttielokuva Kun mieheen koskee, joka esitetään Oodissa samaan aikaan elokuvan kanssa. Dokumenttielokuvassa nähdään, kuinka miehet harjoittelivat elokuvaa varten silmiin katsomista, hengittämistä sekä toisen ja oman kehon koskettamista.

Tuotanto:
Hanna Brotherus Company
Maaseudun Sivistysliitto
Eläkeliitto

Projekti oli osa Eläkeliiton Kulttuuria kaiken ikää -toimintaa ja Maaseudun Sivistysliiton kehollisten työpajojen sarjaa. Tuotantoa on tukenut Keskitien Säätiö.

Lue lisää.