Tapahtumat

Syötävän Puiston Kulttuurikahvila

Syötävän Puiston Kulttuurikahvila tarjoaa monikulttuurista ohjelmaa Mustikkamaalla Helsingissä koko kesän 2017, joka sunnuntai kello 12-16.

Seuraa tapahtumaviestintää myös Facebookissa: Syötävä Puisto

ELOKUUN OHJELMA

6.8. Johanna Kärkkäinen – Ihmeellisiä ovat puut – Runo- ja soolohuilukonsertti

Ihmeellisiä ovat puut – poikkitaiteellinen soolohuilukonsertti
Esitykset klo 13:30 ja 15:00, kesto 30 minuuttia.
Johanna Kärkkäinen, huilu ja runot

Ihmeellisiä ovat puut -konsertissa huilisti ja runoilija Johanna Kärkkäinen pohtii ajan olemusta ja katoavaisuutta soolohuilumusiikin ja runouden kautta. Konsertissa kuullaan runonlausunnan ohella muun muassa suomalaisia kansanlauluja, Kärkkäisen omia sävellyksiä sekä vapaaimprovisaatiota. Lausuttavat runot ovat Kärkkäisen syksyllä 2017 julkaistavasta esikoisrunokokoelmasta.

13.8. Pegasos (trio)

Pegasos (trio) – LIVE @ 14:00 ja 15:00

Pegasos on kuudesta jäsenestä koostuva helsinkiläisyhtye, joka tekee musiikkia suomeksi. Yhtyeen kappaleet ammentavat piirteitä rapakon takaa niin countrysta, folkista kuin rockistakin. Pegasos julkaisi keväällä 2017 kolme singleä, joista jokainen nostettiin useille Spotifyn soittolistoille.

Sunnuntaina 13.8 Pegasos esiintyy Syötävässä puistossa triona. Luvassa kaksi settiä heliseviä kitaroita ja stemmalaulua. Tule ja nauti!

20.8. Ravintolapäivä

Syötävän Puiston henkilökunta ja talkoolaiset valmistavat vegaanisia suolaisia ja makeita herkkuja, käyttäen oman puutarhan kasviksia ja yrttejä! Ravintolapäivä Syötävässä Puistossa klo 12-16.

27.8. Klovnikahvila!

Klovnit ilman rajoja ry tulee jo toistamiseen järjestämään huippusuositun ja nauruhermoja kutkuttaneen Klovnikahvilan. Luvassa leikkejä, kasvomaalausta ja makeaa mahan täydeltä.


 Mikä on Syötävä Puisto?

Syötävä Puisto on jo neljättä vuotta toimiva kaikille kaupunkilaisille avoin Helsingin Mustikkamaalla sijaitseva puutarha. Rauhallisen ympäristön ja talkoovoimin tapahtuvan viljelyn lisäksi Syötävään Puistoon vetää ihmisiä korkeatasoinen kulttuuriohjelma joka sunnuntaisessa pop up Kulttuurikahvilassa.

Kesäkuun alussa avatun Kulttuurikahvilan ohjelma on sisältänyt kansanmusiikkia ja -tanssia, tangoa, teatteria, elokuvanäytöksiä, musiikkiesityksiä, sirkusta, yms. Tämän lisäksi Herttoniemen nuorisotyöyksikön nuoret pitivät Syötävän Puiston torpassa hävikkiruoka-ravintolaa viiden päivän ajan ja sirkustaiteilija Sakari Männistö toimi ensimmäisenä residenssitaiteilijana.


Tervetuloa myös keskiviikkoisin puutarhatalkoisiin klo 17

Syötävän Puiston viljelyksiä ja kanalaa hoidetaan yhteisöllisesti koko kasvukauden ajan.  Sato jaetaan talkoolaisten kesken. Vapaa pääsy. Tervetuloa koko perheen kanssa.


Tiedustelut: Syötävän Puiston tuottaja ja City Torppari Antti Suniala, antti.suniala@msl.fi