Tapahtumat

Ruokahävikki ruotuun ammattikeittiöissä

Ilmastoviisauden yksi tärkeä palanen on ruoka, ja sehän kuuluu meidän jokaisen arkeen! MSL on yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen kanssa koostanut ammattikeittiöille suunnatun oppaan ruokahävikin vähentämiseen.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokahävikistä ja sen erilaisista hyödyntämismahdollisuuksista ammattikeittiöissä sekä kurkkaamaan, miltä opas näyttää!

Tilaisuus järjestetään 17.4. klo 13.00-15.30, Oulun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa, Kaitoväylä 5, 90014 Oulu.

Tilaisuudessa esitellään YLIKE-hankkeen hävikinmittausjaksojen tuloksia ja julkistetaan hankkeen tuottama hävikkiopas. Lisäksi kuullaan keittiöiden omia kokemuksia ruokahävikin vähentämisestä, ja tutustutaan Ruokahukka-hankkeen hävikkipöytään. Tilaisuus on suunnattu erityisesti Pohjois-Pohjanmaan ammattikeittiötoimijoille ja ammattikeittiösektorin parissa työskenteleville, mutta paikalle ovat tervetulleita kaikki ruokahävikin vähentämisestä kiinnostuneet.

Ennakkoilmoittautuminen 9.4. mennessä täältä.

JÄRJESTÄJÄT: Ylijäämäelintarvikkeiden hyödyntäminen osana kiertotaloutta (YLIKE) ja Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hankkeet

LISÄTIETOJA: Kirsi Korhonen, 029 532 6700, kirsi.korhonen@luke.fi

Kaisa Myllykangas, 0400 399 865, kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi

Ruokahävikki ruotuun ammattikeittiöissä tapahtuman järjestäjien logot