Tapahtumat

Luotatsä?-webinaari – eväitä nuorten omaehtoiseen tekemiseen kunnassa

Mitä tapahtuu, kun nuorten toiveita kuunnellaan, otetaan nuoret mukaan suunnitteluun ja autetaan heitä toteuttamaan ideoitaan kunnan rakenteiden sisällä? Mitä tarvitaan, että homma toimii?

Luotatsä?-webinaarissa kuullaan, mitä Viitasaarella tapahtui, kun nuoret halusivat omia tiloja, joissa toimia ja viettää aikaa. Syntyi VTScape-pakohuonetoiminta sekä toisen asteen opiskelijoille suunnattu nuorisotila Talo 2.0. Molemmat toimivat pitkälti nuorten itsensä ylläpitäminä.

Kokemuksiaan webinaarissa jakavat toiminnassa mukana olevat nuoret Vilma, Aapo ja Mari, kaupungin nuorisotyöntekijät Veikko ja Vesku, MSL:n yhteisökehittäjä Suvi ja Viitasaaren vapaa-aikatoimenjohtaja Jorma.

Webinaari järjestetään Teams-ympäristössä.
Pääset liittymään mukaan klikkaamalla klikkaamalla tätä linkkiä >>. Jos liityt matkapuhelimella, suosittelemme Teams-sovelluksen lataamista. Koneella voit liittyä myös selaimen kautta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tekninen tukemme Sofia päivystää tiistaina 7.4. klo 14.30 alkaen ja auttaa liittymisessä sofia.heininen@msl.fi, p. 0400 726 904

Webinaari on avoin kaikille kiinnostuneille ja kutsua saa jakaa!

 

Lataa tapahtuman mainos pdf:nä: Luotatsä?-webinaari

Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot Kyyjärvellä ja Viitasaarella -hankkeessa tuodaan nuorten ääntä kuuluviin kohdekunnissa ja löydetään paikallisesti merkittäviä kehittämiskohteita. Nuorille tärkeitä asioita toteutetaan yhdessä nuorten kanssa, yhteiseksi hyväksi. Hankkeessa rakennetaan strategisia kumppanuuksia kuntien ja järjestöjen välille sekä tehdään vapaaehtoistyötä näkyväksi ja luodaan uusia tapoja olla mukana ja osallistua.

Lisätietoja:
Niina Vuori
projektikoordinaattori Hyvän mielen teot -hanke
niina.vuori@msl.fi