Tapahtumat

Kurssi- ja luentotukiopastus webinaarina MTK:lle

Webinaarimuotoinen opastus MSL:n kurssi- ja luentotukien hakemiseen MTK-liitoille ja paikallisyhdistyksille. Opastuksessa käymme läpi, mikä MSL:n kurssi- ja luentotuki on ja miten sitä haetaan. Myös osallistujien kysymyksille on varattu aikaa. Mukaan saavat ilmoittautua kaikki MTK-liittojen ja paikallisyhdistysten jäsenet ja luottamushenkilöt. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kurssi- tai luentotukien hakemisesta tai toiminnan järjestämisestä.

Mukana opastamassa ovat MSL:n koulutussuunnittelijat Heidi Siivonen ja Sofia Heininen sekä MSL:n kurssisihteeri Sirpa Karvonen.Pidämme opastuksen verkkoseminaarina eli webinaarina, joten mukaan pääsevät kaikki sijainnistaan riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen sekä nettiyhteyden.Mukaan webinaariin pääset tästä linkistä. Lähetämme vielä ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet webinaaria varten.

Jos et pääse mukaan 16.10., kannattaa silti ilmoittautua: tallennamme webinaarin ja lähetämme linkin tallenteesta kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu viimeistään 11.10. täällä.

Lisätiedot:

MSL:n koulutussuunnittelijat Heidi Siivonen, heidi.siivonen(at)msl.fi, p. 040 568 8802 ja

Sofia Heininen, sofia.heininen(at)msl.fi, p. 0400 726 904