Tapahtumat

Kesäkanoja Mustikkamaalle -kurssi

kanatPalatko halusta oppia kananhoitoa ja hankkia kesäkanoja, mutta se ei kaupungissa tunnu mahdollista? Tässä on tilaisuutesi!

Mustikkamaan Syötävään Puistoon hankitaan tänä kesänä Suomen ensimmäiset yhteisölliset kanat kaupunkiviljelmän yhteyteen.

 

 

Homma toimii kurssimuotoisesti:
– ti 24.5. klo 17-20 siipikarjaan erikoistunut luomuasiantuntija Katarina Rehnström luennoi kanojen hoidosta
– la 28.5. klo 10-16 rakennamme yhdessä kanoille pihaton
– ti 31.5. klo 18 toivotamme Lassilan tilalta kesäksi vuokratut kanat tervetulleiksi Mustikkamaalle

Kevään kurssikertojen lisäksi jokainen kurssilainen sitoutuu hoitamaan kanoja 2 viikon ajan aikavälillä kesäkuun alku – syyskuun loppu, sekä osallistumaan kanalan siivous- ja purkutalkoisiin syksyn lopussa.

”Omien” kanojen, uusien kokemusten ja yhdessä oppimisen lisäksi kurssilaiset saavat viikoittain oman osansa kanalan munista.

Kurssille mahtuu mukaan 9 perhekuntaa tai porukkaa, johon voi kuulua 1-2 aikuista ja lisäksi lapsia. Ensimmäisen kerran luennolle mahtuu mukaan max. 2 henkilöä/ porukka, muihin kokoontumisiin on koko porukka lämpimästi tervetullut mukaan!

Kurssimaksu on 120e/ porukka ja sillä katetaan yhteisten kanojemme hankinta ja kaikki kesän aikana tarvittavat tarvikkeet, sekä asiantuntija-apu.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse toimintaa koordinoivalle Pinja Siparille (pinja.sipari@gmail.com). Vastausviestinä saat maksuohjeet, maksu on toimitettava viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Kerro ilmoittautumisviestissäsi seuraavat asiat:
– ketä porukkaan kuuluu (kuinka monta aikuista ja lasta)
– aikuisten osallistujien yhteystiedot (s-posti ja puhelinnumero)

Lisätietoja saa Pinjalta (050 461 76 78)