Tapahtumat

KEHO-tanssijatapaamiset Turussa ja Joensuussa maaliskuussa

KEHO-ainoa kotini maailmassa, tanssityöpaja Rovaniemellä 2017

KEHO- ainoa kotini maailmassa -verkostotapaamiset järjestetään maaliskuussa Turussa ja Joensuussa. Kaikki tanssista, kehollisuudesta sekä Hanna Brotheruksen työskentelymetodeista kiinnostuneet ovat tervetulleita tähän pyöreän pöydän keskusteluun.

Turku 16.3. klo 13-16, Läntisen tanssin aluekeskuksen tila, Linnankatu 24.

Joensuu 19.3. klo. 13-16, TAIKE,, Kauppakatu 11.

Valitse näistä itsellesi paremmin soveltuva paikkakunta tai ajankohta ja ilmoittaudu etukäteen, viimeistään pe 9.3. helka.ketonen@msl.fi

Pyöreän pöydän tapaamisessa haluamme verkostoitua ja tutustua sinuun ja sinun edustamaasi ryhmää/järjestöön/kuntaan/rahoittajaan sekä kuulla teidän toiminnastanne, ideoistanne ja toiveistanne liittyen tähän laajaan teemaan. Mukaan kutsumme mm. tanssijoita ja tanssipedagogeja, tanssin aluekeskukset, yhteistyökuntia, korkeakouluja ja AMK:sta edustajia, TAIKE:sta läänintaiteilijoita sekä Maaseudun Sivistysliiton kehittämispäälliköitä ja hankekoordinaattoreita.

Tapaamiset järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen ja Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa. Toimintaa tukee Keskitien Tukisäätiö.

Olemme Maaseudun Sivistysliitossa yhdessä tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen kanssa halukkaita etsimään ja kokeilemaan tanssin/kehollisuuden kautta uudenlaisia yhteistyömuotoja ja metodeja Suomessa. Vastaavia tapaamisia ja niistä poikineita tanssillisia työpajoja järjestimme viime vuonna 2017 myös Oulussa, Rovaniemellä ja Kolarissa. Iloksemme aktiviteettia ja yhteistyötä on virinnyt osallistujien keskuudessa syksyllä enemmänkin ja ihan viimeksi Muoniossa tammikuussa 2018 oli koolla 8 tanssijan ryhmä.

Käy tutustumassa KEHOlaisiin facebookissa, jossa meillä on avoin sivu nimeltä ”KEHO – ainoa kotini maailmassa”

Hanna Brotheruksen työskentelymetodien pohjalta ovat KEHO-tapaamisten erityisenä kiinnostuksen kohteena ihmisen henkilöhistoria ja keholliset muistot – ne, jotka näkyvät kehoissamme, mutta saavat koskettavan ja uutta synnyttävän muodon tanssiteoksessa.  Yhteistyö ja kohtaamiset erilaisten ihmis- ja ammattiryhmien välillä on tavoitteena.

Lisätietoa: Helka Ketonen, kulttuurijohtaja, helka.ketonen@msl.fi