Tapahtumat

ISO KALA – tuunataan katos viihtyisäksi Kyyjärven satamassa

Kyyjärven satamassa tehdään ja tuunataan yhteisöllisenä projektina punainen katos uuteen kukoistukseen ISO KALA -teemalla. Katos eli eli kavereiden kesken ”pömpeli”   uudistetaan viihtyisäksi oleskelutilaksi uudella maisemapaikalla niemen kärjessä. ISO KALA -projektin lähtökohdat ovat Kyyjärven Nopolan koulun 7.-8. luokan oppilaiden satamaan tekemissä yhteisötaideideoissa.

Tule tuunailemaan – vuoraamaan, maalaamaan, koristelemaan, ideoimaan – tai keittämään kahvia, paistamaan lettuja, juttelemaan, pitämään piknikkiä ja viettämään rentoa kesäpäivää! Tehdään Kyyjärven satamasta yhdessä entistä viihtyisämpi paikka.

    

Teema, ISO KALA liittyy kyyjärveläisille tärkeään Kyyjärveen. Teoksen myötä jatketaan viime kesänä aloitettua yhteisötaidetyöskentelyä ja luodaan viihtyisyyttä sataman alueelle. Tekemistä ohjaa viime kesän tapaan yhteisötaiteilija Riitta Johanna Laitinen.

Teoksen tekemiseen kutsutaan mukaan Kyyjärven yhteisöjä, yhdistyksiä ja kaikki asiasta kiinnostuneet.  Tekemiseen voi osallistua monella tapaa: rakentamalla teosta, keittelemällä kahvia, paistamalla lettuja tai voi tulla vain fiilistelemään ja seuraamaan työskentelyä.

Työpaja-ajat
ti 9.7. klo 14-18
ke 10.7. klo 14-18
to 11.7. klo 14-18 ja avajaisjuhlallisuudet

Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen Niina Vuorelle työn suunnittelun helpottamiseksi.

Torstain 11.7. satamapäivässä klo 16 alkaen myös muuta ohjelmaa veden äärellä, mm. Kyyjärvi-risteilyjä, Kyyjärven kalastuskunnan onkikilpailut, SLL vesiluontokoulu ja vesistöasiaa, Kyyjärven Marttojen arpajaiset!

ISO KALA -projekti on osa Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot Kyyjärvellä ja Viitasaarella -hanketta.

 

Lisätietoja

Niina Vuori
p. 040 774 9378 (myös wa)
niina.vuori@msl.fi