Tapahtumat

Hyvä tauko – mikä auttaa maaseudun yrittäjää jaksamaan?

Hyvä tauko – mikä auttaa maaseudun yrittäjää jaksamaan? Arjessa tauko virkistää, ja auttaa jaksamaan työpäivän loppuun. Mistä muista palasista hyvinvointi ja jaksaminen koostuvat?

Maaseudun Sivistysliitto kokoaa pyöreän pöydän ympärille yhteiselle kahvitauolle joukon yrittäjien hyvinvoinnin asiantuntijoita. Asiantuntijoiden ja yrittäjävieraiden lisäksi juuri sinut on kutsuttu mukaan! Ota siis kuppi kahvia, haukkaa terveellistä välipalaa, ja tule ruudun välityksellä mukaan lämminhenkiseen striimaukseen.

Taukopöydän emäntänä toimii MSL:n Paula Yliselä, keskustelemassa Birgitta Kinnunen ja Jalmari Heikkonen Työterveyslaitokselta, Melan Välitä viljelijästä -projektista tuttu Pirjo Ristola, MTK:n Marja Tallavaara, maatalousyrittäjä ja Maaseudun tukihenkilö Jukka Nieminen sekä Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon Anne Ylönen.

Suora lähetys MSL:n Youtube-kanavalla 3.4. klo 14, ja tämän jälkeen video katsottavissa milloin tahansa. Työhyvinvointi esillä myös MTK:n Maaltavastaajat-podcastissa huhtikuussa.

Linkki striimaukseen:
https://www.youtube.com/watch?v=SMnLqkPGswk&feature=youtu.be

Tietoa keskustelutilaisuudesta saa vapaasti jakaa eteenpäin 🙂

Maaseudun Sivistysliitto
Maaseudun tukihenkilöverkko
Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry
Työterveyslaitos
Mela, Välitä viljelijästä -projekti
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK