Tapahtumat

Folkkimökki Tuomaan markkinoilla

Senaatintori, Helsinki
Avoinna arkisin ti–pe klo 11–20 ja viikonloppuisin la–su klo 10–20

Mökki numero 27 lähellä Hallituskadun sisäänkäyntiä.
Folkkimökin Tuomaan markkinoille ovat tuottaneet ProLocalis ja Maaseudun Sivistysliitto

PE–SU 6.–8.12. ITE-taiteilijoita
TI–TO 10.–12.12. nykykansanmusiikin tapahtumia ja tuotteita

 

PE–LA 6.–7.12.

Paula Huhtanen ja Pirjo Kainu
ILOISMIA JOULUKANSALLE

Pirkanmaalainen voimataidetyön kaksikko luo Folkkimökkiin voimauttavan tunnelmatilan. ITE-taiteilija Paula Huhtasen ”iloismi” purkautuu värikkäinä maalauksina ja kollaaseina, Pirjo Kainun perinnerummutuksena. Myynnissä on lahjaksi sopivia taidetuotteita.

Paula Huhtanen on Maaseudun Sivistysliiton Vuoden ITE-taiteilija. Hän on kutsumanamme mukana Tuomaan markkinoilla ja Etnogaalassa. Hänen taiteestaan on näytteitä esillä  toimistossamme Eerikinkadulla Helsingissä ja hän on yksi inspiraatioita antava ITE-taiteilija yhdessä Eläkeliiton kanssa toteuttamassamme Arjen luovuus -ideakorteissa.
Katso video Paula Huhtasesta, Art of doing. Paulan kotisivu täällä.

 

SU 8.12.

ITE-taiteilija Markku Tuominen
PUUVEISTOKSIA SUOMENMESTARILTA

Nurmijärveläinen moottorisahaveistäjä, karhunveiston hallitseva suomenmestari Markku Tuominen myy eläinaiheisia puuveistoksia, jotka sopivat mainiosti kotiin, parvekkeelle, pihalle tai mökille.

 

TI–TO 10.–12.12

NYKYKANSANMUSIIKIN HEHKUA
Tapahtumien lippuja ja tuotteita

Folkkimökistä voi ostaa Tuomari Nurmion ja Juha Hurmeen aloitteesta syntyneen Kalevala elävänä tai kuolleena -tapahtumien tuotteita (levyjä, paitoja, kasseja), lippuja G Livelabissa pidettäviin Kalevala elävänä tai kuolleena -klubeille sekä Tavastialla  9.1.2020 pidettävään Etnogaalaan. Myynnissä myös lapsille ja lapsenmielisille huippusuositun lastenyhtye Mimmien tuotteita (kirjoja, levyjä, dvd:itä). Kulttuurilahja on joulun paras lahja!