Tapahtumat

Mitä tuli luvattua? Putsaa (kunta)korvasi kuuntelemaan nuoria!

Aikuinen, haluaisitko kuulla nuoria ja saada heitä mukaan toimintaan? Onko nuoren vaikea osallistua virallisiin palavereihin ja kertoa näkemyksiään? Ymmärtävätkö aikuiset ja nuoret toisiaan, puhummeko samaa vai eri kieltä?Pohjoisen Keski-Suomen alueella asuva nuori, järjestötoimija, kuntapäättäjä, viranhaltija, aiheesta kiinnostunut – tervetuloa mukaan ti 7.5. klo 15 Nopolan uudelle koululle Kyyjärvelle!

Pohjoisen Keski-Suomen kuntien, järjestöjen ja nuorten edustajien kokoontumisten tarkoituksena on löytää yhteistyömuotoja, oppia toinen toisiltaan sekä tuoda nuorten ääntä kuuluviin päätöksenteossa ja kehittämistyössä.

Ensimmäinen nuorten ja aikuisten kohtaaminen, osaamiskiihdyttämö, järjestettiin Viitasaarella lokakuun lopulla 2018. Tilaisuudessa mietittiin keinoja ja tehtiin lupauksia siitä, millä tavoin nuorten ääni ja näkemykset otetaan jatkossa kunnissa huomioon. Lupaukset talletettiin kuviksi. Nyt on tullut aika kokoontua jälleen ja päivittää kuulumiset. Ovatko lupaukset toteutuneet?

Tilaisuudessa kuullaan kokemuksia Pyhäjoen kunnasta, missä nuorten osallisuutta on lisätty tapahtumien avulla. Toiminnallisessa osuudessa käydään ohjattuja Erätauko-keskusteluja teemalla “Mikä meitä estää ymmärtämästä toisiamme?”

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Voit täyttää lomakkeen myös isompana tästä >>

Tapahtuman järjestävät Maaseudun Sivistysliiton Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot -hanke ja Leader Viisarin Tulevaisuuden tekijät -hanke.

 

Lisätietoja

Niina Vuori
p. 040 774 9378
niina.vuori@msl.fi