Yleistä

Yleistä

Seudullista satoa

Seudullista satoa -hankkeessa löydetään ja esitellään keskisuomalaisen maaseudun tapoja elää, tehdä ja yrittää. Eri seutukuntien yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen kanssa yhdessä suunnitelluissa ja toteutetuissa tapahtumissa halutaan esitellä muun muassa paikalliskulttuuria, lähiruokaa ja seudulla tehtyjä tuotteita.

Tapahtumien lisäksi Seudullista satoa -hankkeessa verkostot nousevat keskeiseen asemaan. Haluamme auttaa myyjiä ja ostajia löytämään paremmin toisensa, lisätä keskisuomalaisten asukkaiden tuntemusta seudun paikallisista tuotteista ja palveluista. Lisäksi yrittäjät, yhdistykset ja yhteisöt voivat löytää toisistaan antoisia yhteistyökumppaneita tulevien tapahtumien ja muiden yhteistempausten toteuttamiseksi.

Seudullista satoa -hanke toteuttaa kokeilukulttuuria parhaimmillaan. Mitä erilaisimmat maaseutu- ja markkinakulttuuria esittelevät tapahtumat ovat hankkeessa kerättävän kokemustiedon vuoksi kiinnostavia toteutettavia. Hankkeen aikana kerätään muistiin kokeilujen tulokset, joita voidaan hyödyntää hankkeen päätyttyä.