Ajankohtaista

Joulutori Hankasalmella 2.12.2017

Hankasalmella museokylässä järjestetään Joulutori 2.12.2017 klo 10-16. Idyllisessä perinnemiljöössä pidettävän joulutorin tekijät ja tuotteet tulevat läheltä. Hankasalmen yrittäjien toteuttama valopolku johdattaa kävijät torille. Luvassa on laadukkaiden lähituotteiden myyntiä, 4H-yhdistyksen joulupolku, kansalaisopiston syyssoittajaiset sekä kädentaitaja Eveliina Matilaisen käsityöpajoja kaiken ikäisille. Kirjailija Sari Kananen lukee lapsille Hisse-Hiiren joulusta. Maa- ja kotitalousnaiset pitävät tapahtumassa kahviota. Joulutori avaa Hankasalmen joulunajan ja tapahtumassa valitaan vuoden positiivisin hankasalmelainen. Sään salliessa joulutorilla on myös Kiviojan tilan eläimiä on nähtävillä ja rapsuteltavissa. Tule myös tapaamaan Maaseudun Sivistysliiton CityTorpparia. CityTorppari on kaupungista saapuva, viikon Hankasalmella elänyt taiteilija, joka kertoo kohtaamisistaan ja kokemuksistaan Facebookissa sekä Instagramissa (@citytorppari2017).

Tule nauttimaan kiireettömän joulun tunnelmasta musekoylään, Hallan tuvan pihapiiriin! Nähtävää on kaiken ikäisille ja kokoisille. Tapahtumaan ei kerätä pääsymaksua. Lämpimästi tervetuloa Joulutorille!

Myyjille:
Toivotamme joulutorille lämpimästi tervetulleeksi paikkakuntalaiset ja lähiseudun kädentaitajat, ruuantuottajat, yhdistykset ja muut tekijät ja taitajat, jotka haluavat myydä tuotteitaan. Meille on tärkeää, että torilla on aidosti lähituotteita. Tämän vuoksi emme myy toripaikkoja esimerkiksi jälleenmyyjille.

Paikkojen hinnat:
4 x 4 m 20€ (tämän pienempiä paikkoja ei myydä)
6 x 4 m 30€
8 x 4 m 40€ jne.

Maksut kerätään Hankasalmen kotiseutuyhdistykselle.

Myyjät tuovat omat myyntipöytänsä ja telttansa. Sähköä tarvitsevat tuovat omat sähköroikkansa.

Tapahtuma on osa Seudullista satoa -hanketta.

Myyjäksi ilmoittautumiset ja lisätietoa:
Jannina Lahti
Projektikoordinaattori
Seudullista satoa -hanke
Maaseudun sivistysliitto
jannina.lahti@msl.fi
045 3281 888