Tapahtumat

PENKKIKAHVILA, Limingan kunnan ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöpalveluliikelaitoksen puhtauspalvelut

Limingan kunnan ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöpalveluliikelaitoksen puhtauspalveluiden

PENKKIKAHVILA, CAFE LAKEUS, LAKEUS TALO KESKIVIIKKONA 15.5. KLO 13–15

Puhtauspalvelut ovat olennainen osa hyvin toimivaa kuntaa. Limingan puhtauspalveluiden väki; työntekijät ja työnantajat yhdessä ovat osallistuneet syksyn 2018 ja kevään 2019 aikana prosessiin, jonka tavoitteena on ollut paitsi tutustua työkavereihin ja lisätä viestintää ihmisten välillä, myös yhdessä työskennellen tunnistaa työhön liittyviä tärkeitä asioita, muutoksia ja kehittämisen kohteita.

Nyt toivotamme sinut tervetulleeksi yhteiseen Penkkikahvilaan keskustelemaan ja tutustumaan Limingan puhtaanapitopalveluiden työntekijöiden arkeen ja ajatuksiin. Ohjelmassa on myös kaikille halukkaille ”Duomoppitesti” ja tutustumista reppuimuriin.

Penkkikahvila on viestinnän ja kohtaamisen väline, jonka tavoitteena on lisätä viranhaltijoiden, poliittisten päättäjien sekä kunnan työntekijöiden välistä vuoropuhelua sekä kuntalaisten kuulemista ja mukaan ottamista omaa kuntaansa koskevissa asioissa ja kehittämistyössä. Penkkikahvilaa voi käyttää menetelmänä kuntalaisten kuulemiseen kunnan strategiatyössä tai kunnallisessa päätöksenteossa; esimerkiksi kaavoitukseen, ympäristön viihtyisyyteen tai palvelujen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lämpimästi tervetuloa, kahvitarjoilu!