Ajankohtaista

Tää on mulle tärkee -hanke mukana Avoimet kylät -tapahtumassa

 

Maaseudun Sivistysliiton Tää on mulle tärkee -hanke osallistuu ensi lauantaina 13.6. Avoimet kylät verkossa -tapahtumaan. Tavoitteenamme on – päivän henkeen sopivasti – laittaa tapahtumakävijät miettimään kotiseudun merkitystä ja herättää muutenkin #kotiseutupuhetta.

Esittelemme videoiden avulla nuorten pohjoispohjalaisten ajatuksia kotiseudun merkityksestä ja kysymme samaa myös tapahtuman kävijöiltä. Jokainen kävijä pääsee merkitsemään oman kotipaikkansa vieraskirjanamme toimivaan virtuaalikarttaan. Lisäksi voi jättää kuvan tai muutaman rivin kertomaan, mikä omassa paikassa on merkityksellistä.

Suomen Kylät ry:n järjestämä valtakunnallinen Avoimet kylä -tapahtumapäivä toteutetaan tänä vuonna koronatilanteen vuoksi verkossa. Tapahtumapäivänä 13.6. avoimetkylat.fi-sivustolle julkaistaan Suomen kartta, josta pääsee linkkien avulla tutustumaan muun muassa eri kylien tuottamaan sisältöön.

Tää on mulle tärkee -hankkeen löydät kartalta Oulun keskustasta, Maaseudun Sivistysliiton Oulun toimiston kulmilta. Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan!

Myös MSL:n viikon digivinkki liittyy Avoimet kylät -päivään! Kurkkaa täältä, miten lisäät näkyvyyttä oman kylänne somejulkaisujen näkyvyyttä.