Haemme koulutussuunnittelijaa koulutustiimiimme

Koulutus, Maaseudun Sivistysliitto, Uutinen
Viisi ihmistä keskustelee kahvihuoneessa.

Haluatko olla mukana vahvistamassa järjestöjen vapaaehtoisten osaamista suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia, joissa voi kokea oppimisen riemua?

Haemme nyt Maaseudun Sivistysliiton koulutustiimiin koulutussuunnittelijan vuorotteluvapaan sijaista ajalle 4.7 – 31.12.2022. Kyseessä on kokoaikatyö. Palkkaus kokemuksen ja koulutuksen mukaan n. 2500-3000 euroa/kk.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai joka vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Joustavat etätyökäytännöt ovat meillä osa arkea, työtä voit tehdä mistäpäin Suomea tahansa. Halutessasi sinulle löytyy myös kiinteä työpiste Helsingin toimistoltamme. Työtehtävä edellyttää myös matkustamista. Työnkuvaasi kuuluu koulutusten suunnittelua ja toteutusta jäsenjärjestöjemme tarpeisiin. Järjestämme koulutuksia etä- ja lähitoteutuksena. Käytämme materiaalin valmistelussa ja jakamisessa verkko-oppimisalusta Moodlea ja fasilitointialustana muun muassa Howspacea.

Maaseudun Sivistysliitto on valtakunnallinen aikuiskoulutus- ja kulttuurijärjestö. Tuemme maa- ja kylähenkistä elämäntapaa, ihmisten omaehtoisesta kasvua, luovuutta, yhdenvertaisuutta sekä ihmisen ja luonnon välistä vuorovaikutusta ja kumppanuutta.

Koulutussuunnittelijan vuorotteluvapaan sijaiselta toivomme seuraavia ominaisuuksia:

  • koulutuskokemusta
  • hyviä digitaalisia taitoja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • fasilitointikokemusta
  • järjestötuntemusta sekä
  • kokemusta verkkopedagogiikasta.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi, CV:n ja mahdollisen portfolion koulutuspäälliköllemme, Virpi Skipparille, virpi.skippari@msl.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2022.