Ajankohtaista

#miejakarhu-valokuvakisassa etsitään parasta Karfieta

Millainen olisi kuva sinusta ja karhusta?
MIEJAKARHUKAMPANJA
Karhu on kansalliseläin, suurpeto, lapsuuden pehmoisin sankari, voimaeläin ja myyttinen olento, mehiläispesän ei-toivottu vieras, metsän kuningas ja paljon paljon muuta. Karhu on suomalaiselle tärkeä ja tuttu. Karhun jäljet ja merkit kontion mellastuksesta hätkähdyttävät metsässä. Karhun kohtaaminen samoilla marja-apajilla ei unohdu, ja jo elämää nähnyt nallekarhu on monen arvokkain aarre. Karhu esiintyy patsaissa, kirjoissa, lauluissa, tarinoissa ja valokuvissa. Mutta minkälainen on sinun karhusuhteesi? MiIllainen olisi kuva sinusta ja karhusta?

#miejakarhu-valokuvakisa

Jaa some-kanavallasi vaikuttava, hieno, koskettava, omakohtainen Karfie!

Osallistu #miejakarhu-valokuvakisaan jakamalla kuva sinusta ja karhusta (eli “Karfie”) omalla some-kanavallasi tunnisteella #miejakarhu. Parhaat valokuvat bongaa  asiantuntijaraati, joka palkitsee parhaan karfien 100 euron lahjakortilla ja jakaa lisäksi kirjapalkintoja kunniamainintoina. Osallistumisaikaa on 31.7.2016 saakka. Kuvia voi jakaa suoraan myös Karhufestivaalin Facebook-seinälle Facebook/Karhufestivaali tai Twitteriin Karhufestivaalin sivulle.

#miejakarhu-valokuvakisa on osa Karhufestivaalin ohjelmaa. Karhufestivaalia vietetään Ilomantsissa 19.–20.8.2016. Tapahtuman ytimenä on tänä vuonna moottorisahaveiston suomenmestaruuskilpailu. Puunveisto on Suomessa itseoppineiden taiteilijoiden luonteenomaisin ilmaisumuoto, moottorisaha on tyypillisin väline ja karhu on aiheista rakkain. – Tältä pohjalta on syntynyt Karhufestivaali. Jo kolmatta kertaa järjestettävä Suomen itäisin kulttuurifestivaali kokoaa itseoppineet puunveistäjät Ilomantsiin työskentelemään yhdessä ja kohtaamaan kiinnostunutta yleisöään.