Villi luonto

Perjantai 17.8.

klo 9–17 Karhunveiston mestaruuskilpailu, keskusta-alue

klo 15  Ekumeeninen toritapahtuma,  Ilomantsin tori
Mukana musiikin ja sanan merkeissä Ilomantsin evankelisluterilainen seurakunta, ortodoksinen seurakunta, Vapaaseurakunta ja Helluntaiseurakunta. Evankelisluterilainen kirkko ja Pyhän Profeetta Elian kirkko ovat avoinna klo 13-16.

klo 17 Teatteri-Traktori: Seikkailija Fogg ja ihmeellinen Norsuorkesteri, koko perheen tapahtuma, Piirolan pihan puisto, Kauppatie 26 (säävaraus: Kansallistalo, Yhtiöntie 8). Marttojen lettubaari. Vapaa pääsy.

Ennen esitystä ja sen väliajalla Taitokeskus/Piirolan piha ja Ilomantsin 4H-yhdistys järjestävät ilmaisia työpajoja perheen pienimmille, ja miksei vähän isommillekin. Myös lauantaina voi Karhujen ja Villiruuan lomassa käydä osallistumassa työpajoihin koko perheen voimin!

klo 18–20 Pyydetäänkö vai otetaanko luonnolta? Luento- ja keskusteluilta suomalaisten luontosuhteesta. Alustaa tutkija, kalastaja Tero Mustonen aiheesta Koitajoen jokinuottaus ja perinnetieto. Keskustelua alustuksesta ja mm. suhteesta pyhiin puihin ja eläimiin. Karhunpyllytystä. Vapaa pääsy. Parppeinvaara, Runonlaulajan pirtti, Parppeintie 4. Järj. Kohtuus vaarassa –liike ja Ilomantsin Museosäätiö.

klo 19 Villii! nuorisokonsertti. Liikuntahalli.
Esiintymään saapuu ASTE! (ovet avataan klo 18)
Liput 10/5 € (opiskelijat), alle 6 v. vanhempien valvonnassa ilmaiseksi.
Järjestää: MaNu ja Ilomantsin kunta/nuorisotoimi
Lisätietoja puh. 040 1043183.

klo 20 Karhutulet-ilta, Suden Aika –lauluyhtye, ravintola Parppeinpirtti. Liput 12 €, ovelta ja ennakkoon ravintola Parppeinpirtistä