Villi luonto

Perjantai 17.8.

klo 9–17 Karhunveiston mestaruuskisa, keskusta-alue

klo 15  Ekumeeninen toritapahtuma,  Ilomantsin tori
Tavattavissa Ilomantsin evankelisluterilaisen seurakunnan, ortodoksisen seurakunnan sekä
Vapaa- ja Helluntaiseurakuntien työntekijöitä. Seurakuntien lauluryhmät esiintyvät. Evankelisluterilainen kirkko ja Pyhän Profeetta Elian kirkko ovat avoinna klo 13-16.


klo 17 
Teatteri-Traktori: Seikkailija Fogg ja ihmeellinen Norsuorkesteri, koko perheen tapahtuma, Piirolan pihan puisto, Kauppatie 26 (säävaraus: Kansallistalo, Yhtiöntie 8).

Jo klo 15 alkaen ilmaiset, koko perheelle suunnatut nonstop -työpajat, Taitokeskuksen pajassa Kissa pistoksissa -pistelykuva ja 4H:n pajassa Karhunkynsikoru kaarnasta. Huom! Työpajat myös la 18.8. klo 10-15.

Marttojen lettubaari on avoinna klo 16-19. Tarjolla lettuja hillolla, kahvia, kotimehua ja gluteenittomia muffinsseja. Järj. Ilomantsin alueen kaikki marttayhdistykset (Huhus, Ilomantsi, Maukkula, Pahkavaara, Tyrjä)

Piirolan Pihan kesänäyttelyt:
Joensuun Taiteilijaseura: Hehkuu kesätaidenäyttely, PuuPogosta ry: Kauppatiellä 100 vuotta -valokuvanäyttely, Ilomantsin kunta: Mummon ja Ukin aarreaitta sekä Kitirintama -näyttelyt, Minun Mantsini -Marko Tuovisen luontokuvia Ilomantsista.

Vapaa pääsy.

 

klo 18–20 Pyydetäänkö vai otetaanko luonnolta? Luento- ja keskusteluilta suomalaisten luontosuhteesta. Alustaa tutkija, kalastaja Tero Mustonen aiheesta Koitajoen jokinuottaus ja perinnetieto. Keskustelua alustuksesta ja mm. suhteesta pyhiin puihin ja eläimiin. Karhunpyllytystä. Vapaa pääsy. Parppeinvaara, Runonlaulajan pirtti, Parppeintie 4. Järj. Kohtuus vaarassa –liike ja Ilomantsin Museosäätiö.

 

 

 

 

klo 19 Villii! nuorisokonsertti, Liikuntahalli.
Esiintymään saapuu ASTE! (ovet avataan klo 19)
Liput 10/5 € (opiskelijat), alle 6 v. ilmaiseksi huoltajan seurassa.

Järjestää: MaNu ja Ilomantsin kunta/nuorisotoimi
Lipunmyynti: Kunnan palvelupiste 1.-15.8.2018 (ei ennakkovarauksia)

 

 

 

klo 20 Karhutulet-ilta, Suden Aika –lauluyhtye, ravintola Parppeinpirtti. Liput 12 €, ovelta ja ennakkoon ravintola Parppeinpirtistä