Ajankohtaista

Villiveisto – minustako moottorisahaveistäjä?

Kyllä! Nyt on tullut tilaisuutesi kokeilla puunveistoa moottorisahalla. Ilomantsin kansalaisopiston järjestämällä kurssilla pääset karhunveiston mestarin Juha Käkelän opissa itse sahan kahvaan. 11.-12.8.2020 Ilomantsin Karhuareenalla järjestettävien iltojen aikana saat valmiiksi veistoksen, vaikka et olisi aiemmin sahannut tai veistänyt.

Jokainen veistää noin metrin pituisesta tukkipuusta patsaan omien toiveiden mukaan kotiin vietäväksi. Aihe on villi ja vapaa ITE-taiteen nimissä. Karhuareenalla sinua odottaa materiaali ja välineet. Osallistumiseen tarvitset omat turvakengät, myös muita omia varusteita voit tietenkin ottaa mukaan. Paikalta voit tarvittaessa lainata yhteisiä varusteita. Alaikäraja kurssille on 16 vuotta.

Kurssin toteuttavat yhteistyössä Ilomantsin kansalaisopisto, Karhufestivaali ja Maaseudun Sivistysliitto. Ilmoittautumiset 4.8. mennessä. Kurssille mahtuu 10 veisto-opiskelijaa, joten varaa oma paikkasi ajoissa. Kurssimaksu 25 €.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkin löydät Ilomantsin kansalaisopiston sivuilta.

Käy ilmoittautumassa jo tänään!