Ajankohtaista

Karhunveiston mestaruuskilpailun tuomaristo on koossa

Karhunveiston kaksipäiväisen mestaruuskilpailun tuomariston kokoonpano on selvillä. Palkintoraatiin kuuluvat taiteen tohtori, ITE Pirkanmaalla -hankkeen koordinaattori Minna Haveri Maaseudun Sivistysliitosta, StoraEnson viestintäjohtaja Satu Härkönen, Vaara-Karjalan Osuuspankin toimitusjohtaja Raili Hyvönen, toiminnanjohtaja (eläkkeellä) Jouni Korhonen, maakuntaneuvos Markku Lappalainen ja Puunveistäjät ry:tä edustava elämystaiteilija Marika Walldén. Tuomariston sihteerinä toimii Maaseudun Sivistysliiton kulttuurituottaja Raija Kallioinen.

Viidensillä Karhufestivaaleilla Ilomantsissa 16.–18.8.2018 toteutetaan ensin kaksipäiväinen karhunveiston mestaruuskisa, jossa sijoitukset ratkaisee tuomaristo. Viimeisen festivaalipäivän huipentaa pikakisa, jonka tulokset ratkaistaan yleisöäänin. Molemmissa kilpailuissa on tänä vuonna teemana “Villi luonto”.

Kaksipäiväisen mestaruuskilpailun arvioinnin perusteet ja pisteytysmalli noudattelevat aikaisempien vuosien veistokisojen kriteeristöä.

Karhufestivaali Villi luonto, Ilomantsi 16.–18.8.2018

Karhunveiston mestaruuskilpailu 16.-17.8.2018