Kirjasto

ITE-aineistot

ITE-kirjaimet

 

 

 

 

ITE-kirjat
Maaseudun Sivistysliitto on julkaissut ITE-taiteen vuosikirjoja, teemajulkaisuja ja yleisesittelyjä. Tiedustele kulttuuriosastostamme julkaisujen saatavuutta. Kirjoista lisää tietoa täällä.

ITE-filmit
Näppärä oikotie ITE-taiteen videoihin löytyy ITEnet-sivustolta:
– Maaseudun Sivistysliiton YouTube-kanavalla on erillisinä soittolistoina kartoitushankkeissamme toteutettuja ITE-videoita sekä tallenteita Karhufestivaaleilta.
– YouTubessa on myös useita Erkki Pirtolalta tilaamiamme dokumentaatioita.

ITEnet
Pidämme yllä ja päivitämme kotisivua www.itenet.fi, joka on verraton tietopankki ja oikotie ITE-taiteen taustoihin, taiteilijoihin, ympäristöihin, videoihin ja ajankohtaisiin tapahtumiin.

ITE-taiteen arkistotietokanta
Collecte-arkistotietokantaan olemme tallentaneet tietoa ITE-kokoelman teoksista sekä kuva-aineistoa taiteilijoista ja taideympäristöistä. Täydennämme tietokantaa jatkuvasti ITE-kartoitustemme yhteydessä.Tietokanta on tarkoitettu ammatilliseen käyttöön, mm. tutkijoille ja näyttelyiden kuraattoreille. Jos tarvitset käyttäjätunnuksia, ota yhteyttä kulttuuriosastoomme: raija.kallioinen(at)msl.fi.Tavoitteena on liittää arkistotietokanta Finnaan, jolloin sen sisältö tulee avoimesti saavutettavaksi.