Kirjasto

Esitteet

Association for Rural Culture and Education

Association for Rural Culture and Education in a nutshell / Maaseudun Sivistysliiton englanninkielinen esite

Lataa täältä

ITE-museon posteri

ITE-museo etsii ja esittelee suomalaista nykykansantaidetta. Toimijatahoina ovat Kokkolan kaupunki ja Maaseudun Sivistysliitto.

Lataa täältä

ITE Saimaalla: pihapiirien kartta 2018

ITE Saimaalla -reittikarta esittelee 19 jännittävää taide- ja kulttuurikohdetta Etelä-Savossa ja lähialueilla. Maaseudun Sivistysliitto on julkaissut opaskartan, jossa esitellään kesällä 2018 avoinna olevia ITE-näyttelyitä, ITE-pihoja, kotigallerioita, kansantaidekohteita ja taidenäyttelyjä Etelä-Savossa ja lähialueilla. Kartan avulla matkailijat ja alueen asukkaat voivat suunnitella vierailuja mielenkiintoisiin valtavirrasta ja -teistä poikkeaviin kulttuurikohteisiin.

Lataa täältä

ITEpäisyys-lehti 2017

ITEpäisyys-lehti esittelee Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 vuoden keskeisimmät ITE-näyttelyt. Lehti myös avaa taustoja, mistä ITE-taiteessa on kyse ja millaisin keinoin sitä on 20 vuoden ajan tuotu esiin.

Lataa täältä

Maahenki Oy

Kirjakustantamo Maahenki Oy:n julkaisut: https://www.maahenki.fi

Maamerkki 2013

Maaseudun Sivistysliiton toimintaa esittelevä julkaisu.

Lataa täältä

Parikkalan Patsaspuisto

Parikkalan Patsaspuisto on yli 500 betoniveistoksesta ja ainutlaatuisesta puutarhasta koostuva taideympäristö ja ITE-taiteen kansainvälisesti tunnetuin kohde. Puiston luojan Veijo Rönkkösen …

Lataa täältä

Maamerkki 2008

Maaseudun Sivistysliiton toimintaa esittelevä julkaisu.

Lataa täältä