ITE Satakunnassa

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

ITE Satakunnassa: tietosuoja- ja rekisteriseloste

Satakunnan alueella tehtäviin ITE-taiteen kartoituksiin liittyvää Satakunnan ITE-taiteilijoiden ja ITE-tekijöiden rekisteriä ylläpitää Maaseudun Sivistysliitto.

Rekisterin tietoja ei luovuteta Maaseudun Sivistysliiton ulkopuolisille henkilöille tai organisaatioille ellei kyseessä ole ITE-taiteeseen ja sen edistämiseen liittyvä toiminta.

Mikäli ilmoittaja ilmoittaa muun kuin itsensä rekisteriin, otetaan ilmoitettuun yhteyttä ja pyydetään hänen suostumuksensa rekisterissä pitämiseen.

Kyseiset henkilöön liittyvät tiedot poistetaan rekisteristä viipymättä, mikäli henkilöä ei tavoiteta tai hän ei halua olla rekisterissä.

Rekisteri koostuu MSL:n henkilökunnalle tulleista sähköisesti, manuaalisesti ja puhelimitse saapuneista ilmoituksista. Yksi rekisterin kokoamisen väylä on Microsoft Office 365 -ympäristössä toimiva lomakekysely.

Rekisterin täydentäminen päättyy ITE Satakunnassa -hankkeen ja erillisen Pyhäjärviseutuun kohdistuvan ITE-taiteen kartoitushankkeen päätyttyä ja sitä säilytetään toistaiseksi.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot ovat:
Maaseudun Sivistysliitto
Eerikinkatu 28, 5. kerros
00180 HELSINKI

www.msl.fi
maaseudunsivistysliitto@msl.fi

Maaseudun Sivistysliitolla on myös yleinen rekisteriseloste, jota ITE Satakunnassa -rekisteriseloste täydentää.