Tapahtumat

Syötävän hyvän pihan suunnittelukurssi

Miten suunnitellaan ekologinen, syötävää hyvää tuottava piha, olipa kyseessä iso taikka pieni sellainen? Tule tutustumaan syötävän hyvän kotipihan suunnitteluun ja toteutukseen sekä permakulttuurin (engl. permaculture – permanent + culture) perusteisiin.

Koulutuspäivä la 26.5.2018 klo 10-16, Outokummun Rikkaveen Olkipaalitalolla (Rikkarannantie 116, Rikkaranta)

Toukokuussa syvennytään käytäntöön ja mm. rakennetaan kohopenkkejä. Opettajana toimii hortonomi Yrjö Vähäkallio.

Koulutuksen järjestää Kohti vähähiilisiä kyliä -hanke ja se on osallistujille maksuton. Koulutukseen sisältyy lounas ja kahvit. Mukaan otetaan max. 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 22.5. mennessä:
Liisa Hiltunen, p.040 523 6490
Tanja Airaksinen/Maaseudun Sivistysliitto, p. 045 1204 259/tanja.airaksinen@msl.fi