Joensuun Kulttuuriyhdistys

Kaverimme ja kumppanimme

Yhteistyö on voimaa

Susirajalla on hyvä tehdä yhdessä. Näin saamme uusia näkökulmia, rohkeita avauksia ja pitkäkestoista toimintaa aikaiseksi. Hyvät ja pitkäaikaiset kumppanit ovat tärkein tekijä yhdistyksemme onnistumisissa.  Tärkeimmät kaverimme ja kumppanimme ovat tietenkin maaseudun yksittäiset, aktiiviset, luovat ja tekevät ihmiset joiden kanssa saamme tehdä töitä kylillä ja kaupungissa.

Maaseudun Sivistysliitto

Valtakunnallinen järjestö ja sen Itä-Suomen aluekeskus on yhdistyksen kumppani arjessa ja juhlassa. Yhteiset tilat ja strategia tuovat voimaa kummallekin ja mahdollistavat monimuotoista ja kehittyvää toimintaa.

Teatteri otsot ja Teatteri-Traktori

Yhteistyötä on tehty jo yli kymmenen vuotta niin Sinkkolan teatterituotantojen kehittämisessä kuin koulutuksen ja erilaisten tapahtumien tai talkoiden muodossa. Yhteisötaiteen ja kulttuuristen menetelmien tärkein kehittämiskumppani.

Joensuun seudun Leader ja muut maakunnan kehittämisyhdistykset

Yhteistyötä tehdään mm. Maakaista -tiedotusalustan sekä viestintäyhteistyön puitteissa. Maaseutukehittäjien verkosto on elävä ja toimiva maakunnassamme ja olemme iloisia ollessamme osa sitä.

Joensuun kaupunki

Kaupunki on tärkeä yhteistyökumppani niin pistoaidan rakennuskohteissa kuin suuremmissa tapahtumissa. Kaupungin tuki mahdollistaa yhdistyksen toiminnan.

Martat

Luonnosta turvaa hanke on ensimmäinen yhteishanke tiivistyneen yhteistyön jatkoksi. Hanke saa rahoitusta Joensuun seudun Leaderilta.

Joensuun paikallistoimijat ry.

Joensuun Kylät, sittemmin Joensuun paikallistoimijat ry. perustettiin vuonna 2009 edunvalvojaksi Joensuun kaupungin liitoskuntien kylien tueksi. Hanketoiminta käynnistyi vuonna 2010 Kyläisännöitsijä-hankkeen myötä. Yhteistyössä MSL:n Joensuun aluetoimiston kanssa kylissä on järjestetty useita kyläkierroksia, ja yhteistyössä ProAgria Pohjois-Karjalan kanssa   Kylähulinat -tapahtuma vuodesta 2010 alkaen Joensuun matkailusatamassa ja Kukkolassa.

 

Pohjois-Karjalan kylät

Kylien asiaa ajava yhdistys ja sen Jake-hanke on yhteistyökumppani ja tärkeä toimija maaseututoimijoiden verkostossa.