Ajankohtaista

Syötävän hyvän pihan suunnittelukurssi

 Syötävän hyvän pihan suunnittelukurssi 

1. koulutuspäivä la 17.3.2018 klo 10-16 

Kolmikanta, Rikkarannantie 51, Outokumpu 

2. koulutuspäivä toukokuussa, Rikkaveden kylätalo 

Miten suunnitellaan ekologinen, syötävää hyvää tuottava piha, olipa kyseessä iso taikka pieni sellainen? Tule tutustumaan syötävän hyvän kotipihan suunnitteluun ja toteutukseen sekä permakulttuurin (engl. permaculture – permanent + culture) perusteisiin Outokummun Kolmikantaan. La 17.3. tutustutaan ekosysteemisiin pihoihin sekä suunnittelun periaatteisiin ja menetelmiin. Toukokuussa syvennytään käytäntöön ja mm. rakennetaan kohopenkkejä. Opettajana toimii ympäristöinsinööri, permakulttuurikouluttaja Mari Korhonen.

Koulutuksen järjestää Kohti vähähiilisiä kyliä -hanke ja se on osallistujille maksuton. Koulutukseen sisältyy lounas ja kahvit. Mukaan otetaan max. 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa! 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 15.3. mennessä: Timo Reko, Maaseudun Sivistysliitto, p. 050 322 6798/timo.reko@msl.fi Liisa Hiltunen, p.040 523 6490