Ajankohtaista

Tervetuloa kulttuurimatkalle Venäjän Karjalaan!

Maaseudun Sivistysliiton Pohjois-Karjalan aluejärjestö ja Eläkeliiton Joensuun yhdistys kutsuvat Karjalan ystäviä mukaan kulttuurimatkalle Ontajärvelle 6.-9.7.2017! Koe aitoa karjalaista vieraanvaraisuutta, vanhaa karjalais-venäläistä kulttuuria, tapoja ja perinteitä, luontomatkailua, sotahistoriaa ja pienen kylän idylliä, vanhojen muistojen herättelyä… Ontajärvi tarjoaa monenlaisia elämyksiä! Matkaan sisältyy myös pysähdys Kostamuksessa, jossa voi tehdä ostoksia.

Matkan hinta on 285 € omalla viisumilla ja 360 € ryhmäviisumilla. EL- Joensuun jäsenetu 60 €. Hinnat sisältävät, bussimatkan, puolihoidon perhemajoituksessa, illanvieton, yhden yhteisen retken, tapahtumat kylällä, matkanjohtajan palvelut (opastus, esittelyt, johto), saunomisen sekä mukavaa matkaseuraa.

Sitovat ilmoittautumiset matkalle 25.5. mennessä. Ilmoittautua voit puhelimitse numeroon 0400 319394 tai sähköpostitse markku.sivonen@pp.inet.fi.

Ilmoittautuneet saavat yksityiskohtaisen matkakirjeen ennen toukokuun loppua ja siinä mukana seuraa myös matkan maksua varten pankkisiirto, jonka eräpäivä on toukokuun lopulla. Vastuullinen matkanjärjestäjä Taksi- ja tilausajot O.Vänskä.

Lisätietoa matkasta