Ajankohtaista

Kulttuurimatka Ontajärvelle 6.-9.7.

KUTSU

Lähde kulttuurimatkalle Venäjän Karjalaan!

Ontajärvi odottaa! Maaseudun Sivistysliitto ja Eläkeliiton Joensuun yhdistys kutsuvat Karjalan ystäviä mukaan kulttuurimatkalle Ontajärvelle. Koe aitoa karjalaista vieraanvaraisuutta ja Ontajärven aaltoja. Vanhaa karjalais-venäläistä kulttuuria, tapoja ja perinteitä, luontomatkailua, sotahistoriaa ja pienen kylän idylliä, vanhojen muistojen herättelyä… Ontajärvi tarjoaa monenlaisia elämyksiä! Matkaan sisältyy myös pysähdys Kostamuksessa, jossa voi tehdä ostoksia.

Matka järjestetään 6 – 9.7.2017. Matkalle lähdetään Joensuusta, kyytiin pääsee myös matkan varrelta. Matkareitti kulkee Lieksan tai Nurmeksen kautta, osallistujista riippuen. Matka järjestetään, jos osallistujia on vähintään 20 ja enimmillään mukaan mahtuu 35 henk.

Matkan hinta on 285 € omalla viisumilla ja ryhmäviisumilla 360 €. EL- Joensuun jäsenetu 60 €. Hinnat sisältävät, bussimatkan, puolihoidon perhemajoituksessa, illanvieton, yhden yhteisen retken, tapahtumat kylällä, matkanjohtajan palvelut (opastus, esittelyt, johto), saunomisen sekä mukavaa matkaseuraa. Lauantaina on kylän 420-vuotisjuhla sekä juhlimme Suomen ja Ontajärven yhteistyötä.

Sitovat ilmoittautumiset matkalle 25.5. mennessä. Ilmoittautua voit puhelimitse numeroon 0400 319394 tai sähköpostitse markku.sivonen@pp.inet.fi.

Ilmoittautuneet saavat yksityiskohtaisen matkakirjeen ennen toukokuun loppua ja siinä mukana seuraa myös matkan maksua varten pankkisiirto, jonka eräpäivä on toukokuun lopulla. Vastuullinen matkanjärjestäjä Taksi- ja tilausajot O.Vänskä.