Ajankohtaista

Taiteen ja touhun päivä 19.6.

metsamansikkakakku  aurinkokafe  perijuuri  teemulausuu

Koko perheen ilmaistapahtumassa Kardemumman kansaa, Artparkin toimijoiden ohjelmaa ja esittelyä, teatteria, tekemistä, kokemista ja mahan täydeltä herkkuja. Artpark Hasanniemi ITE-näyttelyineen avautuu, Aurinko Cafe palvelee ja runolampaat ovat aloittaneet maisemanhoitotehtävänsä.

ITE-TAIDETTA
Hetken lapsia -näyttely kertoo arkiluovuudesta, ITE- taiteesta, intohimosta taiteeseen ja tekemiseen. Näyttely on tehty Erkki Pirtolan ja Erkki Kervisen muistoa kunnioittaen ja raottaa kahden erilaisen miehen merkitystä ympäröiville yhteisöilleen. Pihamökissä Lehtiä Linnunlahdella ITE-taiteen näyttely. Lisätietoja kevään kuluessa.

ARTLAMPAAT
Alueelle muuttaa jälleen kesäksi muutama maisemanhoitajalammas. Viime vuonna alkanutta Runolammas -toimintaa pyritään jatkamaan. Jos haluat tulla lausumaan loruja, runoja tai proosaa lammasaitaukseen yhdessä muiden kanssa, ota yhteyttä: kaisa.kervinen(a)msl.fi