Tapahtumat

Bisnestä puskista – massia maisemasta -työpaja

Miten voisit hyödyntää maisemaa ja hiiliviisautta kylän tai yrityksesi tuotteissa ja palveluissa? Miten tuot rakkaan maiseman paremmin esiin ja osaksi myytävää palvelua tai tuotetta? Millä tavoin ympäristöasioiden huomioiminen on kilpailuetu? Löytyykö yllättäviä ideoita, puskista?

Bisnestä puskista – massia maisemasta -työpajassa ideoidaan, kehitetään ja sparrataan kylien ja yritysten kohteita, tuotteita ja palveluita tulonlähteiksi ja hyödynnetään Onnenlaakso-päivien kokemuksia tapahtuman jatkokehittelyyn.

Teemoina mm.
– omien kohteiden / tuotteiden vahvuudet ja heikkoudet, kokemukset ja palaute
– ideointi ryhmissä – omat kohteet, uudet ideat
– esimerkkejä Onnenlaaksosta ja muualta
– kuka on ja kuka voisi olla asiakkaani?
– ideoiden vieminen käytäntöön: mitä resursseja tarvitaan toteutukseen ja mitä tuotteesta/palvelusta voitaisiin maksaa?
– hinnoittelu ja markkinointi

Ajatuksia pöllytetään isolla porukalla, pienryhmissä ja yksittäin “leijonan luolassa”.

Työpaja on maksuton, kahvi ja lounas omakustanteiset 10 €.

Tervetulleita ovat kaikki aiheesta kiinnostuneet Onnenlaaksopäivän entiset ja tulevat osallistujat, yrittäjät, kyläaktiivit ja muut teeman omakseen kokevat.

Ilmoittaudu 25.1. mennessä paula.salonen@maajakotitalousnaiset.fi tai niina.vuori@msl.fi tai Onnenlaakson sivuille / viestillä.

Työpajan vetäjinä toimivat Paula Salonen, Kulttuuriympäristö näkyväksi (KYNÄ) -hanke ja Eeva-Liisa Kivimäki, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, Niina Vuori, 5E kylät – vähähiiliset yhteisöt -hanke, Maaseudun Sivistysliitto.

Järj. Onnenlaakso-team, Pro Agria, Maa- ja kotitalousnaiset ja 5E kylät, Maaseudun Sivistysliitto

Ilmoittaudu 25.1. mennessä paula.salonen@maajakotitalousnaiset.fi tai niina.vuori@msl.fi tai Onnenlaakson sivuille / viestillä.

 

Työpaja on maksuton, kahvi ja lounas omakustanteiset 10 €.