Hyvän mielen paikat

Tyrnävä

Moderni maalaiskunta

Tyrnävä on moderni ja kehittyvä maalaiskunta, joka ammentaa voimaa vahvasta talonpoikaisperinteestä. Tyrnävä on muuttovoittokunta, jonka väkiluku on viimeisen 30 vuoden aikana liki tuplaantunut. Vuonna 2015 asukkaita oli 6 793.

Tyrnävällä Hyvän mielen toimintaa järjestetään maanantaisin Temmeksellä ja keskiviikkoisin Tyrnävällä.

Hyvän mielen toiminnassa

  • voit kohdata muita ihmisiä.
  • voit osallistua kiinnostavaan toimintaan.
  • voi itse olla mukana järjestämässä toimintaa.

Hyvän mielen paikan toiminta on alkanut Tyrnävällä toukokuussa 2016 Pappilan pihapiirin laatikkopuutarhan yhteisöviljelmällä. Keskiviikkoisin huhti-syyskuussa  esikasvatetaan ja viljellään laatikoissa vihanneksia sekä ollaan laajemminkin puutarha -teeman ympärillä (puutarhajumppaa, betoniveistoiksia, yrttikursseja ym.). Laatikkopuutarhalla on kerran kuusssa tavattavissa hortonomi Ulla-Maija Takkunen. Temmeksen tapahtuma- ja talkooryhmä kokoontuu maanantai-iltaisin vanhalla terveysasemalla. Toiminnoissa on suunniteltu ja toteutettu mm. Loistava Temmes-valotaidetapahtuma sekä Siltojen Temmes-koko perheen pyöräilytapahtuma.

Tyrnävän ja Temmeksen Hyvän mielen paikat ovat yhdessä toimimisen, kohtaamisen, oppimisen ja yhdessä vaikuttamisen paikka. Hankkeen aluevastaava Eveliina on toiminnoissa mukana ja tavattavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Hyvän mielen paikan toiminnasta tiedotamme kuntalaisille eri tiedotusvälineissä, sosiaalisessa mediassa ja kunnan eri toimipisteissä. Hyvän mielen paikan löydät Facebookista ja Instagramista .

Tule mukaan Hyvän mielen rakennustalkoisiin!

Yhteystiedot:

Eveliina Keinänen
Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja, Tyrnävän kunta
Aluevastaava
Hyvän mielen paikat hanke
– Place for happy mood (MSL)

040 044 9802
eveliina.keinanen@tyrnava.fi
Skype msleliisa
www.msl.fi