Hyvän mielen paikat

Pyhäjoki

Energinen Pyhäjoki kutsuu

Ruotsin kuningas Juhana III perusti Pyhäjoen hallintopitäjän 1573. Suurpitäjä ulottui rannikolta Pyhäjärvelle. Nykyiset rajansa Pyhäjoen kunta sai vuonna 1895, kun Merijärven seurakunta itsenäistyi. Kuntana Pyhäjoki aloitti toimintansa vuonna 1865, samana vuonna annetun maalaiskuntien kunnallishallintoa koskevan asetuksen nojalla.

Asukasluku on 3 199 (31.12. 2017). Kokonaispinta-ala on 549 neliökilometriä, josta maata on 542 neliökilometriä ja vettä 7,0 neliökilometriä. Perämeren rantaviivaa on 88 kilometriä.

Pyhäjoen Hyvän mielen paikka on keväästä 2016 alkaen ollut Pyhäjoen nuorisotila Kahaveli. Hyvän mielen paikka on kaikkien ihmisten, mutta erityisesti nuorten yhdessä toimimisen, kohtaamisen, kotipaikkakuntaan juurtumisen ja vaikuttamisen paikka.

Hyvän mielen toiminnassa voit

  • kohdata muita ihmisiä.
  • osallistua kiinnostavaan toimintaan.
  • olla mukana järjestämässätoimintaa.

Pyhäjoella järjestetään isompia tapahtumia sekä kurssitoimintaa nuorille. Tapahtumat suunnitellaan ja järjestetään yhteistyössä nuorten, 4H:n, kirjaston ja nuorisoseuran kanssa. Vahvana yhteistyökumppanina on ollut syksystä 2016 alkaen Taiteen edistämiskeskus Taike.

Hyvän mielen paikan toiminnasta tiedotamme eri tiedotusvälineissä, sosiaalisessa mediassa ja kunnan eri toimipisteissä. Hyvän mielen paikan löydät Facebookista ja Instagramista .

Hyvän mielen toimintoja on myös muualla kuin ko. paikassa. Hankkeen aluevastaava Riikka  on paikan toiminnoissa mukana ja tavattavissa Hyvän mielen paikassa.

Yhteystiedot:

Riikka Ylikauppila, aluevastaava Pyhäjoki

riikka.ylikauppila@msl.fi

040 648 44 73