Hyvän mielen paikat

Pudasjärvi

Kaupunki maaseudulla

Pudasjärvi on noin 8 500 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan pohjoisosassa. Rajanaapurimme sekä maakunnan hallinnollinen ja kaupallinen keskus Oulu on vain noin tunnin automatkan tai enter-näppäimen painalluksen päässä luonnonkauniista pitäjästämme.

Pudasjärven Hyvän mielen paikka on  Pudasjärven kirjastolla, heti eteisessä vasemmalla.

Hyvän mielen paikka on kaikkien ihmisten yhdessä toimimisen, kohtaamisen, kotipaikkakuntaan juurtumisen ja yhdessä vaikuttamisen paikka.

Hyvän mielen paikka on mukava paikka,

  • johon jokainen on tervetullut.
  • jossa voi kohdata muita ihmisiä.
  • jossa voi osallistua kiinnostavaan toimintaan.
  • jossa voi itse järjestää toimintaa.

Hyvän mielen paikan toimintoja ovat tällä hetkellä käsillä tekemisen täyteinen Hyvän mielen tiistai (Luontoperheryhmä) sekä draamallinen Hyvän mielen perjantai (Pudasjärvi U.F.O.).  Kyläily- sekä penkkikahvila -toimintaa on kerran kuussa. Hanke tee Pudasjärvellä tiivistä yhteistyötä 4H:n kanssa. 4H pyörittää tilaa maanataista perjantaihin. Lisäksi hankkeessa järjestetään erilaisia kursseja kuten puunveisto-, lumenveisto- ja huovutuskursseja sekä retkiä.

Hyvän mielen paikan toiminnasta tiedotamme kuntalaisille eri tiedotusvälineissä, sosiaalisessa mediassa ja kunnan eri toimipisteissä. Hyvän mielen paikan löydät Facebookista ja Instagramista .

Tule mukaan Hyvän mielen rakennustalkoisiin! Hankkeen aluevastaava, Ulla-Maija on paikan toiminnoissa mukana ja tavattavissa Hyvän mielen paikassa.

Yhteystiedot:

Ulla-Maija Paukkeri
Hyvinvointikoordinaattori, Pudasjärven kaupunki
Aluevastaava, Hyvän mielen paikat hanke – Place for happy mood (MSL)

040 0449 814
ulla-maija.paukkeri@msl.fi
Varsitie 7, 993100 Pudasjärvi
Skype mslulla-maija

www.msl.fi/hyvanmielenpaikat