Tapahtumat

Hyvän mielen paikat -hankkeen toiminalliset loppuseminaarit ovat käynnissä

Hyvän mielen paikat -hanke on toiminut jo kohta kolme vuotta Pudasjärvellä, Pyhäjoella ja Tyrnävällä. Nyt on toiminnallisten loppuseminaarien aika.

Hankkeessa ollaan oltu yhteistoiminnallisuuden äärellä, jossa luova toiminta sekä vuorovaikutus ovat olleet keskeisiä asioita. Villiveistäminen on ollut vahvasti läsnä joka kunnassa, joten jatkamme samalla linjalla hankkeen loppuun asti.

Tervetuloa osallistumaan yhteiseen tekemiseen eli veistämään meidän kanssamme! Voit myös tutustua hankkeen aikana kehitettyihin toimintamalleihin kirjastoissa tai käydä vain juttelemassa ja moikkaamassa meitä veistopaikalla.

Tervetuloa tapaamaan meitä!

Hankehenkilökunta on tavattavissa kentällä yhteisen tekemisen äärellä seuraavasti:

Tyrnävä: Pappilan pihapiiri.

dav

  • puunveistoa to 27.9.2018 klo 10-14, 16-19 ja pe 28.9.2018 klo 10-16,
  • villiveistosnäyttely 29.9.2018 Tyrnävän Pottumarkkinoilla.
  • Hanke esillä Tyrnävän kirjastolla 24.9.-29.9.2018.

Lisätietoja sekä ilmoittautuminen (puunveistokurssille) aluevastaava Eveliina Keinänen +358 400 449 802, eveliina.keinanen@msl.fi

  • Puunveisto on kurssimuotoinen moottorisahaveiston kurssi, jossa mestariveistäjä Juha Rikhard Käkelä perehdyttää osallistujia sahauksen ja puunveiston saloihin. Ilmoittautuminen aluevastaavalle. Voit käydä paikan päällä seuraamassa kurssilaisten sahaamista.
  • Pajunveisto on vapaa veiston muoto, johon kaikki voivat osallistua omalla taidollaan ja olla mukana sen ajan kuin oma aikataulu sallii. Pyhäjoella veistämme ison hanhen. Veisto tapahtuu Monitoimitalon pihalla, valmis teos sijoitetaan kirjaston pihalle.

Lisätietoja:

Riitta Johanna Laitinen

Projektikoordinaattori, Hyvän mielen paikat

040 04498 16

riittajohanna.laitinen@msl.fi

Skype mslriittajohanna

Kirkkokatu 4 A 35, 90100 Oulu

www.msl.fi