Tapahtumat

Hyvän mielen maanantai 4.12.2017 mukana Koko Suomi kiittää -teemassa

Koko Suomi kiittää -teema on Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallinen tempaus. Sen tavoitteena on, että mahdollisimman monessa Suomen kunnassa järjestetään hyvinvoinnin rakentajasukupolvelle tapahtuma, jonka pääteemana on kiitollinen yhdessäolo.

Temmeksellä Koko Suomi kiittää -tapahtuma järjestetään maanantaina 4.12.2017 kello 17:30-19:30. Hyvän mielen maanantai-illassa tavataan vanhalla terveysasemalla kello 17:30 ja siitä lähdetään Temmeksen kirkolle, jossa kello 18 alkaa kynttilöiden sytytys (voit tulla myös suoraan kirkolle kello 18). Tapahtuman tarkoituksena on sytyttää yhdessä kynttilöitä Temmeksen hautausmaan haudoille, erityisesti niille haudoille, joissa ei ole kynttilää. Näin saadaan koko hautausmaa valaistua ja samalla muistetaan menneiden sukupolvien työtä. Tapahtuman ajan kirkko on auki, ja siellä on mahdollista tapahtuman lopuksi laulaa muutama laulu.

Mukana järjestelyissä ovat Tynävän kunta, Hyvän mielen paikat hanke, Tyrnävän seurakunta, Temmeksen Sale, Temmeksen kyläyhdistys, Temmeksen kotiseutuyhdistys ja SPR Tyrnävän osasto.