Ajankohtaista

Pyhäjoella SummerUp -tapahtumaa vietetään yhdessä skeittailun ja sanataiteen merkeissä.

Nuorten kesäloman aloittajaistapahtuma pidetään Pyhäjoen valistustalolla 8.6.2018. Valistustalo eli tutummin Valikkari on tuttu paikka monille skeittaustoiminnastaan ja tässäkin tapahtumassa nuoret pääsevät tietenkin skeittaamaan. Tapahtumassa pidetään skeittikurssi, jossa halukkaat pääsevät opettelemaan skeittausta Oulun rullalautailijoiden opastamana. Tapahtumassa opitaan myös sanataiteesta räppäri Stepan johdolla. Stepa saapuu paikalle ja pitää työpajoja riimittelystä, mikin hallinasta ja esiintymisestä yleensä.

Valikkarin pihalle luodaan myös ulko-olohuone, jossa on musiikkia, pelailua, t-paita painatusta, rentoa meininkiä sekä tietenkin kesäkioski herkkuineen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä paikallisten nuorten ja Valikkarin toimijoiden sekä Hyvänmielen paikat-hankkeen, Pyhäjoen vapaa-aikatoimen, Pyhäjoen 4H-yhdistyksen ja nuorisoseuran sekä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa.

Tästä linkistä saat vähän maistiaisia viime kesän Summer up 2017 -tapahtumasta ja tästä  taas tutustut Taiken läänintaitelija Julian Owusuun, jonka kanssa useat Pyhäjoen tapahtumat on toteutettu.