Ajankohtaista

Hyvän mielen Penkkikahvilat kiertävät kesän aikana Pyhäjoella, Pudasjärvellä sekä Tyrnävällä kuulemassa kuntalaisia

Hyvän mielen paikan hankkeen penkkikahvilat kiertävät kesän aikana hankkeen kohdekunnissa oikein urakalla.

Pudasjärvelle on rakennettu upo-uusi liikuteltava penkkikahvila ja sen avajaisia vietetään perinteisten Pudasjärven Markkinoiden yhteydessä pe-la 6-7.7.2018.  Tyrnävällä penkkikahvila kokoontuu Hyvän mielen keskiviikkojen yhteisöllisen puutarhan lomassa useampaan otteeseen ja Pyhäjoella penkkikahvila parkkeeraa nuorten oman jäätelökioskin edessä. Jokaisessa penkkikahvilassa on oman kunnan virkamies tavattavissa ja jututettavana.

Penkkikahvila on Maaseudun Sivistysliiton kehittämä yhteisökehittämisen menetelmä. Se on viestinnän ja kohtaamisen väline, jonka tavoitteena on lisätä viranhaltijoiden, poliittisten päättäjien sekä kuntalaisten välistä vuoropuhelua sekä kuntalaisten kuulemista ja mukaan ottamista omaa kuntaansa koskevissa asioissa ja kehittämistyössä.

#osallisuus #tulevaisuudenkunta #penkkikahvila