Ajankohtaista

Temmeksellä tapahtuu taas

Temmeksellä tapahtuu nykyään aika paljon. Viime keväänä oli Siltojen Temmes pyöräilytapahtuma, syksyllä Loistava Temmes valotaidetapahtuma ja jälleen on tiedossa uusi tapahtuma. Näitä voisi kyllä kutsua myös kyläjuhliksi, sillä niiden ideoinnissa ja suunnittelussa on ollut mukana koko ajan enemmän ja enemmän innokkaita ja idearikkaista ihmisiä Temmekseltä.

Tämä tuleva tapahtuma sai alkunsa viime marraskuussa, erittäin hyvin onnistuneen valotaidetapahtuman jälkeen. Haluttiin juhlistaa kevättä jotenkin. Ja mikä sen parempi aika kyläjuhlille, kuin vapun seutu. Näin sai alkunsa vapputapahtuma nimeltään Temmeltävä Temmes.

Kuten vapputapahtuman nimestä voi päätellä, on siitä haluttu tehdä koko perheelle suunnattu iloinen sekä toiminnallinen tapahtuma runsaalla määrällä erilaisia toimipisteitä. Tarjolla on mukavaa tekemistä ja ajanvietettä mm. keppihevos- ja polkupyörätaitorata, paikan päältä löytyy poni, luontopolku on valjastettu käyttöön sekä haastetaan porukkaa kilpailemaan: maitokärryn ohjaaminen sokkona (kahden hengen joukkueet) sekä mölkkykisa. Juhliin toivotaan saavuttavan hattu tai lakki päässä. Tapahtumassa on esillä puunveistokurssin taideteokset. Tapahtumasta kertyneet tuotot käytetään sydäniskurin hankkimiseen Temmekselle. Tervetuloa 1.5. klo: 11-15 Temmeksen koululla Temmeltävä Temmes-tapahtumaan.

Vapputapahtumaa edeltävänä iltana laitetaan jalalla koreasti levyjen tahtiin ja tanssitaan vapputanssit 30.4. klo: 19-22.