Ajankohtaista

Hyvän mielen toimintapäivä 21.11.2017 Oulu

21.11.2017 Oulussa vietetään toista Hyvän mielen paikat -hankkeen vertaistoimintapäivää, jossa hankkeeseen osallistuneet pääsevät tutustumaan toisiinsa Tyrnävältä, Pyhäjoelta ja Pudasjärveltä! Hanke on ollut toiminnassa puolitoista vuotta, joten nyt on hyvä aika seisahtua puolivälin pysäkille: päästä antamaan palautetta hankkeen toiminasta, jakaa neuvoja sekä vaikuttaa tulevan vuoden toimintaan. Päivän perusajatuksena onkin: Tule, tutustu, vaikuta ja vaikutu!

Palautteen ja toiveiden lisäksi päivään mahtuu vierailija. Tämä vieras tosin on hyvinkin tuttu hankkeen toimintaan osallistuneille, sillä mestariveistäjä Juha Käkelä on vetänyt Hyvän mielen paikat -hankkeessa puunveistokursseja moottorisahalla jokaisessa kohdekunnassa. Juhan vetämät puunveistokurssit ovat palautteen perusteella olleet erittäin pidettyjä. Juha kertoo päivässä oman tarinansa: Sohvalta sattumalta sahan kahvoihin. Päivässä mietitään myös jokaisen omaa tarinaa.