Ajankohtaista

Pidä tauko ja tule mukaan Hanna Brotheruksen vetämään jumppahetkeen!

Ratkaiseva liike -videosarjamme tarjoaa sarjan lyhyitä liikunnallisia hetkiä Sinulle, joka kaipaat pienen tauon elämääsi. Tule kanssamme vetreyttämään oloasi aamun avauksena tai työpäivän keskellä. Löydät tämän 10-videon kokonaisuuden Maaseudun Sivistysliiton YouTube-kanavalta, aihetunnisteella #ratkaisevaliike. Linkki YouTubeen tässä.

Ratkaiseva liike, nro 10/10 – Hanna Brotherus

 

Hanna Brotherus on tanssija, koreografi ja kehollisuuden asiantuntija. Hän ottaa videoilla meidät vastaan kotonaan, näinä epidemian ja eristyksen aikoina. Tilasimme Hannalta 10 pientä liikesarjaa, joita olemme julkaisseet sosiaalisen median kanavillamme vuoden 2020 aikana.

Tiesithän, että pitkittynyt istuminen moninkertaistaa suonikohjujen, sydäninfarktien ja paksunsuolensyövän todennäköisyyttä. Työskentely pitkään samassa asennossa ei ole terveellistä, tehokasta saati tuottavaa.