Ajankohtaista

Toukokuun Uutiskirje kertoo digiloikasta – mutta myös liikkumisen ja elämysten iloista

Selaa nyt tuore toukokuun MSL-uutiskirje ja vastaa lukijoiltamme koottavaan palautekyselyyn.

Numerossa on paljon juttua verkkoon viedyistä toiminnoista. Tulossa on Erätauko-dialogeja poikkeusajan Suomesta. Nuori ja kotiseutu -webinaari on avoin kaikille. Kylätoiminnankin tapaamisia on siirretty verkkoon. Osallisuuteen liittyvästä toiminnastamme on avattu aivan oma Facebook-sivu.

Entä tiesitkö, että jäsenjärjestömme voivat saada taloudellista tukea myös verkossa järjestettyyn koulutustoimintaan? Kyllä vaan, se on mahdollista.

Uutiskirje välittää taiteilijoiden ja kulttuurialan kuulumisia karanteeniajalta, kun museot ovat kiinni ja taidetapahtumat peruttu. Muistuttelemme myös ITE-juhlavuoden tarjoamista ilon aiheista ja etenkin ITE-ympäristöistä hyvinä retkikohteina korona-aikanakin.

Toiminnanjohtajamme Paula Yliselä iloitsee pääkirjoituksessaan digiloikasta ja siinä rinnalla muistuttaa, miten tärkeää on kehollisuus ja toisen koskettaminen. Arvokkaina näyttäytyvät nyt vaikkapa kättely, halaus ja kädestä pitäminen.

Tule mukaan Ratkaisevaan liikkeeseen somekanavillemme! Tarjoamme toukokuun alussa kymmenenä päivänä tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen kehoa herätteleviä ja hyvää tekeviä liikkeitä aamuvenyttelyksi tai työpäivän taukoon.

Toukokuun MSL-uutiskirje on ladattavissa täältä.

Seuraa Ratkaiseva liike -videosarjaa 4.–15.5. arkisin MSL:n Facebookista, Instagramista tai Twitteristä.

Uutiskirjeen palautekyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä. Vastaaminen ei vie enempää kuin 1–2 minuuttia aikaasi.