Ajankohtaista

Ratkaiseva liike -videosarja

Kättely, halaus, käsikynkkä ja kädestä pitäminen. High five! Selkään taputtaminen ja tanssiminen.

Siihen asti, kun niistä saamme taasen nauttia, toteutamme tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen kanssa Ratkaiseva liike -videosarjan. Liike voimaannuttaa, havahduttaa ja herättää – se tekee jokaiselle hyvää. Liity mukaan monenkirjavaan joukkoon 4.–15. toukokuuta MSL:n sosiaalisen median kanavilla. Tuotamme yhden liikuntahetken iloksesi joka arkiaamu! Tässä maanantain iloksi 1/10 osa.

Tule kanssamme mukaan vetreyttämään oloasi aamun avauksena tai työpäivän keskellä. Hanna Brotherus, tanssija, koreografi ja kehollisuuden asiantuntija, ottaa meidät vastaan kotonaan, näinä epidemian ja eristyksen aikoina. Kymmenen videon sarja on tuotettu huhtikuun lopussa 2020, yhteistyössä Maaseudun Sivistysliiton ja Hanna Brotherus Companyn kanssa.

Facebook, avaa linkki

Instagram, avaa linkki

#ratkaisevaliike #maaseudunsivistysliitto #hannabrotherus

Hannan kotisivut, avaa linkki