Ajankohtaista

MSL hakee koulutuspäällikköä

Tule meille koulutuspäälliköksi!

Maaseudun Sivistysliitto hakee vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen koulutuspäällikköä, jonka keskeisiin vastuualueisiin kuuluu koulutusyhteistyö Maa- ja metsätaloustuottajat MTK ry:n kanssa. Päällikkömme johtaa myös MSL-opintokeskuksen koulutustiimiä ja kehittää yhdessä sen kanssa jäsenjärjestöjen kanssa toteutettavaa koulutusta ja pedagogiaa.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, luovuutta, suunnitelmallisuutta, kokemusta järjestötoiminnasta ja nykyaikaisia pedagogisia taitoja ml. verkkopedagogiikka. Sometaidot ovat eduksi, etkä vierasta kenttätyötä. Sinulla on esimieskokemusta, olet luonteva esiintyjä ja osaat työskennellä valmentavasti.

Tehtävään soveltuvia loppututkintoja (AMK, korkeakoulu, yliopisto) ovat esim. kasvatus-, yhteiskunta-, viestintä-, sosiaali- tai maatalous-metsätieteiden tutkinnot. Työnohjaajan, valmentajan tms. lisäkoulutus olisi huippua!

Toimistomme on Helsingissä. Työ edellyttää matkustamista. Osa koulutuksista voi olla iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakuaika päättyy 9.12.2019. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen paula.ylisela@msl.fi.

Lisätiedot: www.msl.fi ja toiminnanjohtaja Paula Yliselä, paula.ylisela@msl.fi.