Ajankohtaista

Hyvinvoiva suomalainen maaseutu – Välitä viljelijästä

Hyvinvoiva suomalainen maaseutu- julkaisusarja kertoo maaseudun ihmisistä ja arjesta, pienistä ja suuremmista teoista sekä oivalluksista hyvinvoinnin puolesta. Melan kanssa yhteistyössä toteutetulla videolla kerrotaan Välitä viljelijästä – projektista käytännön ja valtakunnan tasolla.

Maatalousyrityksen tärkein voimavara on maatalousyrittäjä. Elämässä kaikki ei mene aina niin kuin itse haluaa tai tahtoo: Henkiset voimavarat ja taloudelliset resurssit saattavat joutua koetukselle, ja apua tarvitaan. Ongelmien kanssa ei kannata jäädä yksin, sillä apua ja tukea on saatavilla.

Melan Välitä viljelijästä- projekti tarjoaa apua ja tukea maatalousyrittäjien ahdinkoon. Videolla projektityöntekijä Salla Säteri ja emäntä Anne-Mari Heikkinen kertovat yhden tilan tarinan. Heikkisten tilan kuulumisten lisäksi projektinvetäjä Pirjo Ristola kertaa koko projektin kuulumisia ja kertoo, miten avun piiriin voi hakeutua.

Videon ja paljon muuta mielenkiintoista sisältöä löydät MSL:n Youtube- kanavalta!

Hyvinvoiva suomalainen maaseutu – Välitä viljelijästä